Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας

Χάρτης Γηπέδων

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ

Διαφήμιση

Translate the page

English French German Italian Spanish

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 41 επισκέπτες συνδεδεμένους
1ο μπαράζ ανόδου: Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας - Μ. Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου: 60-66
Δευτέρα, 09 Μάιος 2016 17:42

proo melissoxwri 000

Καρδιοπάθειες απ' τις πολλές συμπάθειες, και εμφράγματα απ' τα πολλά σου σφάλματα!

Η μαγική πρώτη χρονιά που ζούμε με την μπασκετική Έκρηξη φτάνει στο τέλος της. Το Σάββατο ζήσαμε ακόμα ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην κατάμεστη Σταυρούπολη. Η Εκρηξάρα δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο μπαράζ ανόδου απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ένας ακόμα αγώνας στον Δρυμό την Κυριακή 15/5 μας περιμένει όλες και όλους!!!

 

Το απόγευμα του Σαββάτου η Σαλονίκη κινούταν σε ρυθμούς μπαράζ και απεργίας. Αν και παραδοσιακά ο μωβ λαός θέλει την ωρίτσα του για να εμφανιστεί στο γήπεδο, αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα, καθώς η πορεία ενάντια στο ασφαλιστικό έκτρωμα πραγματοποιήθηκε πριν το παιχνίδι και τα αστικά λεωφορεία απεργούσαν. Έτσι οσοι και όσες καταφέραμε να είμαστε στην ώρα μας στο γήπεδο, αφού κρεμάσαμε το "You 'll never drink alone" στο ταβάνι, πετάξαμε χαρτάκια στην έναρξη του αγώνα μπας και καθυστερήσει λίγο και προλάβει και ο υπόλοιπος λαός. Σιγά σιγά το κλειστό της Σταυρούπολης γέμισε για ακόμα μια φορά στην φετινή μαγική χρονιά και η ματσάρα άρχισε.

 

 

Για να διαβάσετε ολόκληρη την ανταπόκριση κλικ στο "περισσότερα"...

 

 

Οι δύο ομάδες έδειχναν από την αρχή ότι το παιχνίδι θα είναι θρίλερ, καθώς εμφανίστηκαν αρκετά ισοδύναμες στο παρκέ. Χαμηλό το σκορ στις πρώτες περιόδους, και το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο πόντο. Εμείς με την γνωστή ασφυκτική πίεση προσπαθούσαμε να δυσκολέψουμε το παιχνίδι των αντιπάλων, και η ομάδα του Μελισσοχωρίου με την συνεχή άμυνα ζώνης ήθελε να μας εξουδετερώσει επιθετικά. Από την πρώτη περίοδο κάναμε πολλά λάθη, χάνοντας έτσι πολύτιμους πόντους. Η απειρία της ομάδας, μην ξεχνάμε πως πριν το πρώτο επίσημο ματς δεν είχαμε παίξει ούτε φιλικό, μαζί με το απίστευτο πάθος και τον ενθουσιασμό, συχνά μας οδηγεί σε λάθη και βεβιασμένες ενέργειες. Η πρώτη περίοδος τελείωσε με σκορ 11-8.

Στην δεύτερη περίοδο ο ρυθμός παρέμεινε ίδιος, οι ομάδες κοντά στο σκορ, και το ημίχρονο ήρθε 24-22. Κρατούσαμε σταθερά ένα μικρό προβάδισμα και προσπαθούσαμε να ανεβάσουμε όσο το δυνατόν την διαφορά. Όμως τα εύστοχα τρίποντα μας εβρίσκαν απάντηση από τους αντιπάλους και έτσι η περίοδος έληξε με 41-38. 

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ξεκινήσαμε εκπληκτικά και με ένα καλό σερί και εύστοχα 3ποντα ξεφύγαμε με μια διαφορά 7 πόντων με το σκορ να είναι 47-40 μόλις 1.40' από την έναρξη της περιόδου με το κλειστό της Σταυρούπολης να παραληρεί για την ομαδάρα. Εκεί κρίθηκαν πολλά καθώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε, είχαμε άστοχες επιλογές στην επίθεση και με μια σειρά καλαθιών και επιθετικών ριμπάουντ το Μελισσοχώρι κάλυψε την διαφορά και  προηγήθηκε 50-51. Ο ρυθμός ανέβηκε και ως το φινάλε προσπαθήσαμε να ξαναπεράσουμε μπροστά αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάτι σουτ που η μπάλα έμπαινε και έκανε 2 σβούρες μέσα στο στεφάνι και έβγαινε, κάποια δύσκολα και τυχερά καλάθια των αντιπάλων, οι άστοχες βολές και άλλα λάθη, δεν μας άφησαν να γυρίσουμε το σκορ. Έτσι το Μελισσοχώρι κατάφερε να πιάσει και την μέγιστη διαφορά του στο τέλος του αγώνα και το παιχνίδι έληξε 60-66.

Φυσικά και οι δύο ομάδες αποθεώθηκαν από τον κόσμο, για το ωραίο και δυνατό παιχνίδι. Στην Έκρηξη δεν μας χωρίζει τίποτα με τους ερασιτέχνες συναθλητές μας. Αυτοί με τους οποίους είμαστε απέναντι ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι, άσχετα αν είναι ερασιτέχνες αθλητές ή όχι. Είναι όσοι αποτελούν μέρος του συστήματος, όσοι έχουν ρατσιστικές, σεξιστικές, φασιστικές συμπεριφορές και ιδέες. Όσοι συνειδητά στέκονται σαν εχθροί στον κόσμο που ονειρευόμαστε, τον κόσμο της κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, τον κόσμο χωρίς καταπιεστές και καταπιεσμένους, χωρίς σύνορα, τον κόσμο της ελευθερίας.

 

Ένα ματς ακόμα Εκρηξάρα. Δείξαμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε τον αντίπαλο και φυσικά ότι μπορούμε να γυρίσουμε την εις βάρος μας διαφορά. Τουλάχιστον άλλα 40' λεπτά έχουν μείνει και είμαστε πίσω 6 πόντους. Ένα ακόμα μεγάλο ματς λοιπόν, το τελευταίο για φέτος μας περιμένει. Το μόνο σίγουρο είναι πως όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και τώρα η ομαδάρα θα τα δώσει όλα, θα παίξουμε με ανεπανάληπτο πάθος και ελπίζουμε να καταφέρουμε να γυρίσουμε την διαφορά και να πάρουμε την άνοδο που τόσο αξίζουμε φέτος στην Γ1.

 

 

ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΔΑΚ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ (ΔΡΥΜΟΣ) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

 

 

Με μάτζικ μπας, αμάξια, ποδήλατα, αερόστατα, μαγικά χαλιά ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ραντεβού στο Πολυτεχνείο, στις 7 το απόγευμα της Κυριακής για να ξεχυθεί το μαυρομωβ κομβόι για μια εκρηκτική εκδρομή!!!

(η ώρα ενδέχεται να αλλάξει για αυτό μείνετε συντονισμένοι/ες για νεώτερα)

 

ΠΑΜΕ ΕΚΡΗΞΑΡΑ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΨΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!

  

Επόμενη Συνέλευση

Συνέλευση Προοδευτικής

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 Νοεμβρίου 2020 , 20:00

Στέκι Προοδευτικής

Σινιόσογλου 22 , Κάτω Τούμπα

Επόμενος Αγώνας Ποδοσφαίρου

Επόμενος Αγώνας Μπάσκετ

Βαθμολογία Ποδοσφαίρου 21/22

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 5ος ΟΜΙΛΟΣ
  Εντός  ΌλαΕκτός
  P
ΠΥΡΣΟΣ16
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ16
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ15
ΠΑΠΑΦΗΣ14
5 ΕΚΡΗΞΗ11
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ9
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ8
ΠΕΡΑ7
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ0
  P
ΠΥΡΣΟΣ37
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ31
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ27
ΠΑΠΑΦΗΣ24
5 ΕΚΡΗΞΗ18
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ16
ΠΕΡΑ13
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ13
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ1
  P
ΠΥΡΣΟΣ21
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ16
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ11
ΠΑΠΑΦΗΣ10
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ7
6 ΕΚΡΗΞΗ7
ΠΕΡΑ6
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ5
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ1

Βαθμολογία Μπάσκετ 21/22

Β ΜΠΑΣΚΕΤ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
  Εντός  ΌλαΕκτός
  P
ΒΕΡΓΙΝΑ17
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ17
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.17
ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.15
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.14
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.14
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ13
8 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ12
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ12
10 ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.11
11 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 11
12 ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.10
13 ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.10
  P
ΒΕΡΓΙΝΑ33
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ31
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.30
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ30
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.28
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.27
ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.25
ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.23
9 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ22
10 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ22
11 ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.22
12 ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.22
13 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 21
  P
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ18
ΒΕΡΓΙΝΑ16
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.14
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.13
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ13
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.13
ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.13
ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.12
ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.11
10 ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.10
11 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 10
12 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ10
13 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ10

Βαθμολογία Βόλλευ 21/22

Β' Τοπική - Όμιλος Ανατολής

Β
1 ΝΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
18
2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ

12
3 ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 12
4 ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 9
5 ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 6
6 ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
6
7 ΕΚΡΗΞΗ 0