Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας

Χάρτης Γηπέδων

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ

Διαφήμιση

Translate the page

English French German Italian Spanish

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 26 επισκέπτες συνδεδεμένους
Κείμενα
Free Panoulis
Τετάρτη, 02 Μάρτιος 2022 14:40

free panoulis 500

Στις 8/2, μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής με αφορμή εμπρηστική επίθεση στο Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, συνελήφθησαν δύο άτομα. Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων καθώς και στον εργασιακό χώρο του ενός. Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε προσαγωγή, που μετατράπηκε σε σύλληψη, ενός ακόμα ατόμου ο οποίος συνδέθηκε με την υπόθεση λόγω συσχετισμού με το σπίτι στο οποίο συνελήφθησαν τα δύο άτομα και εντοπίστηκαν τα ευρήματα που κατασχέθηκαν και χωρίς να αναφέρεται το όνομα του πουθενά  στις καταθέσεις της αντιτρομοκρατικής.

Ο εισαγγελέας τους αποδίδει συγκρότηση και ένταξη στην οργάνωση “Αναρχική Δράση” , ενώ στην ανακρίτρια στις 11/2 ο Θάνος Χατζηαγγέλου ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό της 8/2 και για τα ευρήματα του σπιτιού, η Γεωργία Βούλγαρη υπερασπίστηκε την επιλογή της να έχει υποστηρικτικό ρόλο στην πραγματοποίηση της ενέργειας και ο Παναγιώτης Καλαϊτζής αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια αποφάσισαν την προφυλάκιση και των τριών.Η γενικευμένη επίθεση του κράτους σε όσους/ες αντιστέκονται και αγωνίζονται, συνεχίζεται δείχνοντας το πλέον εκδικητικό του πρόσωπο. Ο Θάνος Χατζηαγγέλου και η Γεωργία Βούλγαρη βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα «φουσκωμένο» κατηγορητήριο, ενώ ο Παναγιώτης Καλαϊτζής διώκεται λόγω των συντροφικών και συναδελφικών του σχέσεων με τον συλληφθέντα. Η αντιτρομοκρατική με σκοπό να «δέσει» την υπόθεση και να βρει το τρίτο άτομο που είναι αναγκαίο για την σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης (187Α), ποινικοποιεί τις προσωπικές σχέσεις και διώκει τον Π. Καλαϊτζή με μοναδικό στοιχείο για τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν την σύνδεση του με το σπίτι που είχε παραχωρήσει στον συνάδελφο που είχε διαγνωστεί θετικός στην Covid-19 για να κάνει την καραντίνα του.Εμείς από τη μεριά μας, στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στους συλληφθέντες και τη συλληφθείσα και  εναντιωνόμαστε σε ακόμα μία  κρατική σκευωρία.

ΚΡΑΤΟΣ KAI ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΔΥΝΑΜΗ  ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΑ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥΜΠΑΣ

Περισσότερα...
 
Πορεία υπεράσπισης της Υφανέτ ενάντια στα σχέδια κατεδάφισης
Τρίτη, 12 Οκτώβριος 2021 12:58

Αλληλεγγύη στη Φάμπρικα * Υφανετ

Για ακόμα μια φορά η κατάληψη της Φάμπρικα Υφανέτ μπαίνει στο στόχο του κράτους και των "επενδυτικών" ορέξεων του συρφετού που το περιτριγυρίζουν.

Το κτήριο από διατηρητέο περνάει σε καθεστώς κατεδάφισης, ανοίγοντας το δρόμο σε εργολαβικά πάρε δώσε για την "αξιοποίηση" του χώρου.

Σε αγαστή συνεργασία μέσα μαζικής εξαπάτησης που αναφέρουν το κτήριο ως εγκαταλειμμένο και επικίνδυνο έτσι ώστε να γίνει η σύνδεση με τον πρόσφατο νόμο < όπου κτήρια άνω των 100 ετών που είναι "επικίνδυνα" μπορούν να κατεδαφιστούν ακόμα και αν είναι χαρακτηρισμένα ως διατηρητέα>.
Το κτήριο από τις 08/08/2021 περνάει σε αυτό το καθεστώς.

Η Κατάληψη Φάμπρικα Υφανέτ 17 χρόνια τώρα είναι η καρδιά που χτυπάει σε αυτό το χώρο , εκεί που οι άλλοι βλέπουν ντουβάρια προς κατεδάφιση ,
17 χρόνια τώρα είναι η πνοή ελευθερίας ενάντια στην εγκατάλειψη ,
17 χρόνια τώρα και πολλά ακόμα θα είναι η αντίδραση στα σχέδια τους.

Ως Έκρηξη, δημιούργημα του κόσμου των καταλήψεων από το 2008, (κομμάτι μας και η Φάμπρικα Υφανέτ αλλά και η Κατάληψη Terra Incognita και η Κατάληψη Oρφανοτροφείο των οποίων η εκκένωση τους από το κράτος είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της λεγόμενης "αξιοποίησης" ), στέλνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στην κοινότητα της Υφανέτ.

Θέλουμε να εκφράσουμε την οργή μας και την απέχθεια μας ενάντια σε όλες αυτές τις εξουσίες που θέλουν να βγάλουν τις καταλήψεις και τα στέκια από το χάρτη της κοινωνίας, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα τους.

Για εμάς οι καταλήψεις είναι χώροι ελευθερίας, δημιουργικότητας και έκφρασης των ιδεών και των αναγκών μας. Εκεί όπου αντιιεραρχικά, ισότιμα και συντροφικά παίρνουμε αποφάσεις για τις δράσεις, τη ζωή μας και το μέλλον μας. Οι καταλήψεις είναι οι τόποι που εκπληρώνουμε τα όνειρα μας.

Πορεία Υπεράσπισης της Φάμπρικα * Υφανέτ

Παρασκευή 15/10/2021 στις 18.00
Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας

Κάτω τα ξερά σας από τις καταλήψεις

Να δώσουμε ζωή στα άδεια κτήρια

Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας

 
Κείμενο για περιστατικά κακοποίησης
Πέμπτη, 02 Σεπτέμβριος 2021 12:57

Αρχές Ιουνίου 2020 έφτασαν στην συνέλευση της Προοδευτικής δύο καταγγελίες για περιστατικά κακοποίησης και έμφυλης βίας. Προήλθαν από δύο συντρόφισσες και αφορούσαν δυο –πρώην πλέον- μέλη της συλλογικότητας. Από την στιγμή που διαβάστηκαν οι καταγγελίες, ακολούθησε μια σειρά συνελεύσεων με σκοπό την διαχείριση των περιστατικών και την αυτοκριτική μας. Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα τεθούν άλλες ερωτήσεις δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον στα άτομα που έχουν κάνει τις καταγγελίες απορρίπτοντας δικαστηριακού ή/και καφενειακού τύπου συζητήσεις και τον κανιβαλισμό. Η προστασία και η στήριξη των δυο συντροφισσών ήταν το βασικό μας μέλημα σεβόμενοι και σεβόμενες τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Για αυτό και αποφασίστηκε άμεσα ο αποκλεισμός των δύο αυτών ατόμων από όλες τις διαδικασίες του εγχειρήματος.

Περισσότερα...
 
Ανακοίνωση της ΕΚΡΗΞΗΣ σχετικά με τα γεγονότα της 17/2/18 στη Σταυρούπολη
Τετάρτη, 28 Φεβρουάριος 2018 22:49

Ανακοίνωση της ΕΚΡΗΞΗΣ σχετικά με τα γεγονότα της 17/2/18 στη Σταυρούπολη:

 

Το Σάββατο 17/2/2018 η ποδοσφαιρική ομάδα μας αγωνίστηκε στο γήπεδο της Σταυρούπολης. Αρκετά λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ πολλοί οπαδοί είχαν ήδη αποχωρήσει και οι παίχτες βρίσκονταν στα αποδυτήρια, ομάδα φασιστών οπλισμένοι με καδρόνια, λοστούς και κατσαβίδια, επιτέθηκε σε όσους και όσες είχαν μείνει στην κερκίδα. Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, οι φασίστες απωθήθηκαν δυναμικά και κυνηγήθηκαν έξω από το γήπεδο. Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης ήταν να τραυματιστούν ελαφρά δύο άτομα της ομάδας μας. Το ίδιο κιόλας βράδυ, πραγματοποιήθηκε αυθόρμητη πορεία στις δυτικές συνοικίες της πόλης από συντρόφους και συντρόφισσες που έδειξαν άμεσα αντανακλαστικά.

 

Τον τελευταίο καιρό πήραμε ξεκάθαρη θέση ενάντια στην εθνικιστική έξαρση με αφορμή το «μακεδονικό» και πραγματοποιήσαμε παρεμβάσεις σε όλα τα γήπεδα που αγωνιστήκαμε. Η Προοδευτική Τούμπας ποτέ δεν έκρυψε την αντιεθνικιστική και αντιφασιστική ταυτότητά της και αυτή ήταν η αιτία της στοχοποίησής της. Αντιλαμβανόμαστε την επίθεση αυτή ως συνέχεια των δράσεων ενάντια σε αυτοοργανωμένους χώρους που, όπως κι εμείς, αποτελούν κομμάτι του ευρύτερου ανταγωνιστικού κινήματος της πόλης. Στις 21/1 κατά τη διάρκεια της εθνικιστικής φιέστας σχετικά με το «μακεδονικό», φασιστική συμμορία υπό την κάλυψη της αστυνομίας, επιτέθηκε στο ΕΚΧ Σχολείο, ενώ αργότερα έκαψε την κατάληψη Libertatia. Ο φασισμός διαχρονικά προσπαθεί να επιτεθεί στον κόσμο και στους χώρους του αγώνα με σκοπό την κάμψη των κοινωνικών αντιστάσεων. Με αυτό τον τρόπο λειτουργεί ως το μακρύ χέρι του κράτους, κάνοντας στην ουσία τη βρώμικη δουλειά της εξουσίας και του κεφαλαίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη το φασιστικό αυτό συνονθύλευμα ολιγομελών ομάδων αντιλαμβάνεται ότι πολιτικά δε μπορεί να σταθεί από μόνο του. Όλα αυτά τα χρόνια, όσες φορές τόλμησαν να προσπαθήσουν να παρέμβουν στο δρόμο, πήραν την απάντηση που τους άρμοζε και ξανακρύφτηκαν στις τρύπες τους. Το αντιφασιστικό κίνημα της πόλης ποτέ δεν άφησε κανένα περιθώριο να κερδίσουν χώρο στους δρόμους. Τώρα, με αφορμή το «μακεδονικό» και την κάλυψη που τους δίνει το εθνικιστικό παραλήρημα γύρω από αυτό, προσπαθούν να αποκτήσουν φυσική παρουσία στην πόλη. Ταυτόχρονα προσπαθούν να δράσουν πίσω από επιτροπές κατοίκων, συλλόγους γονέων και αθλητικές ομάδες. Είναι σαφής η προσπάθεια των συγκεκριμένων ατόμων με φασιστικές αντιλήψεις να προσηλυτίσουν νέους ανθρώπους μέσα από τα γήπεδα, ώστε να αυξηθούν ποσοτικά και να αποκτήσουν κάλυψη για τις δράσεις τους. Όσο και να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από άλλες ταυτότητες, είναι σημαντικό να επικεντρωνόμαστε σε αυτό που πραγματικά είναι: ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

 

Το γεγονός ότι η επίθεση ήταν φασιστική, επιμελώς απέκρυψε η ΕΠΣΜ ( Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας) στην ανακοίνωσή της. Χωρίς να κρατήσει ούτε τα προσχήματα, δε δίστασε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να υπονοήσει υπαιτιότητα της ομάδας μας για την επίθεση που δέχτηκε, καθώς όπως γράφει “αυτά τα γεγονότα ξεκινούν από πολιτικές αντιπαραθέσεις οι οποίες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την «αθωότητα» του ερασιτεχνισμού”. Αυτοί που κόπτονται για την εξουσία του ερασιτεχνικού αλλά και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (διοίκηση και αντιπολίτευση) έχουν το θράσος να μιλούν για «αθωότητα του ερασιτεχνισμού» και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός.

 

Ανάμεσα στην Έκρηξη και όσους διοικούν το ποδόσφαιρο υπάρχει άβυσσος ως προς τις αντιλήψεις, τον τρόπο σκέψης και την λειτουργία μας. Η ομάδα μας στέκεται ενάντια στην ιδεολογία τους σχετικά με το ποδόσφαιρο, καθώς για αυτούς αποτελεί προϊόν και ως εκ τούτου αντικείμενο καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, που πάντα βρωμάει σκοπιμότητα, συμφέρον και δολοπλοκία. Βρισκόμαστε ενάντια στην αντίληψη ότι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και την κερκίδα είναι σιωπηλοί καταναλωτές, άοσμοι και άχρωμοι χειροκροτητές και προπαντός πολιτικά ουδέτεροι, χωρίς λόγο και έκφραση σε αυτούς τους χώρους, που συνεχώς γεμίζουν με αστυνομία, μπράβους, κάμερες και απαγορεύσεις κάθε είδους. Όσο και αν προωθείται η πολιτική ουδετερότητα στα γήπεδα, αυτά πάντα θα αποτελούν χώρο πολιτικής έκφρασης, ως σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας και της κοινωνικής μας ζωής. Ας μη ξεχνάμε άλλωστε ότι η λογική της πολιτικής ουδετερότητας (no politica), χρησιμοποιείται σχεδόν πάντα από αυτούς που στηρίζουν διάφορες εθνικιστικές εξάρσεις σε μια προσπάθεια φυσικοποίησης του εθνικιστικού λόγου.


Δεν πρόκειται να αποπολιτικοποιήσουμε μια επίθεση που ήταν ξεκάθαρα φασιστική και στόχευε σε όποιον και όποια επιλέγει να μην σφυρίζει αδιάφορα ενάντια στον εθνικισμό, σε όποιον και όποια συνεχίζει να αγωνίζεται, σε όποιον και όποια δεν αποδέχεται τη μίζερη πραγματικότητα υποτίμησης των ζωών μας. Για αυτούς, πολιτικό είναι μάλλον, μόνο ότι στρέφεται ενάντια στον εθνικισμό και τον φασισμό, ή ότι εν τέλει προτάσσει την αλληλεγγύη μεταξύ των εκμεταλλευόμενων ενάντια στον κοινωνικό κανιβαλισμό.

 

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα υπερασπιστούμε το εγχείρημα μας, ότι δε θα πάψουμε να δρούμε με τον τρόπο που επιλέγουμε και με όπλο την αλληλεγγύη θα σταθούμε ενάντια σε κάθε φασιστική απειλή. Η Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας θα συνεχίσει να προτάσσει την αυτοοργάνωση στον αθλητισμό, να πολεμάει τον φασισμό, τον ρατσισμό και τον σεξισμό, όπως έκανε στα 10 χρόνια της ύπαρξης της.

 

Κρατάμε τα γήπεδα και τις κερκίδες μας καθαρές από εθνικιστικές, ρατσιστικές και ναζιστικές αντιλήψεις.

 

ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ

 

 

Υ.Γ. Η έμπρακτη στήριξη και η αλληλεγγύη που δεχτήκαμε από τις αυτοοργανωμένες αθλητικές ομάδες, από συλλογικότητες και άτομα από όλη την Ελλάδα, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

 

Περισσότερα...
 
Κείμενο για καταλήψεις
Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2016 12:32

ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΦΥΛΑΚΗ..


"Με αφορμή τις εκκενώσεις τριών καταλήψεων στέγης, Ορφανοτροφείο, Νίκης και Hurriya στην
θεσσαλονίκη αλλά και τις συνεχόμενες επιθέσεις, παρακρατικών-φασιστικών ομάδων σε στέκια και
καταλήψεις στην πόλη και σε όλη τη χώρα, η Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας, εκφράζει την
αλληλεγγύη της και την συμπαράσταση της σε όσους δέχθηκαν επίθεση, διωκόμενους συντρόφους
μας, αλλά και στους ανθρώπους που εκδιώχθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Ε.Ε.


Η 'Εκρηξη, δημιούργημα του κόσμου των καταλήψεων απο το 2008, αλλά και συνεχίζοντας να
στεγάζουμε τις δράσεις και τα όνειρα μας, σε ένα κατειλημμένο χώρο, νιώθουμε την ανάγκη να
εκφράσουμε την οργή μας και την απέχθεια μας, ενάντια σε όλες αυτές τις εξουσίες που θέλουν να
βγάλουν τις καταλήψεις και τα στέκια, από το χάρτη της κοινωνίας εξυπηρετώντας τα συμφέροντα
τους.


Τα ξημερώματα της 27ης Ιουλίου, οι μπάτσοι του κράτους, σε αγαστή συνεργασία με πρυτάνεις,
παπάδες και δημάρχους, προβαίνουν στην εκκένωση των 3 καταλήψεων στέγης και φιλοξενίας
ανθρώπων και όλα αυτά στον απόηχο του φεστιβάλ No Border, που είχε διεξαχθεί στην πόλη, τις
προηγούμενες μέρες.


Τον τελευταίο χρόνο, με την αύξηση των μεταναστευτικών ροών, γιγαντώθηκε και το κίνημα της
αλληλεγγύης, κομματιών αυτής της κοινωνίας, με έμπρακτη συμπαράσταση στις ανάγκες αυτών
των ανθρώπων, ενάντια στη λογική των στρατοπέδων συγκέντρωσης, την ντροπή των camps,όπως
της Ειδομένης, του λιμανιού του Πειραιά κ.α, ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από έλληνα.
Ειδικά μετά το κλείσιμό των συνόρων από την ευρώπη φρούριο και τον εγκλωβισμό των ανθρώπων
στην περιοχή, η απάντηση μας ήταν αυτοργανωμένες δομές στέγασης και φιλοξενίας των
μεταναστών.


Το κίνημα αυτό, αλληλεγγύης, ενόχλησε τα συμφέροντα των κρατικών δομών και με αφορμή τη
διεξαγωγή του φεστιβάλ Νo Βorder στη θεσσαλονίκη, σπιλώθηκε η δράση, του κινήματος, από
δημάρχους, πρυτάνεις και συστημικά ΜΜΕ, με σκοπό να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα για να
πραγματοποιηθεί η εισβολή και εκκένωση των καταλήψεων.
Στην περίπτωση της κατάληψης Ορφανοτροφείο, το κτήριο κατεδαφίστηκε άμεσα, εξυπηρετώντας
τα συμφέροντα της εκκλησίας Α.Ε. του διονυσίου ρούσσα (γνωστός και ως άνθιμος).
Επιπλέον έχουμε παρατηρήσει την αύξηση των επιθέσεων απο παρακρατικούς εθνικιστές, σε
διάφορα στέκια και καταλήψεις, ενισχύοντας τον ρόλο τους, ως συστημικά δεκανίκια και
κοινωνικά παράσιτα.
Η αποθράσυνση των φασιστοειδών, δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας εξοργίζει και μεγαλώνει το μίσος
μας γι αυτούς.


Το κράτος και τα ΜΜΕ, σε άριστη συνεργασία, χρόνια τώρα, προβάλλουν τις καταλήψεις ως
χώρους ανομίας και παραβατικότητας, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η οργανωμένη
συκοφάντηση των καταλήψεων από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, άνοιξε το δρομο για εκκενώσεις,
όπως στη Villa Amalias ή στη Σκαραμαγκά.


Για εμάς οι καταλήψεις είναι χώροι ελευθερίας, δημιουργικότητας και έκφρασης των ιδεών μας και
των αναγκών μας.


Εκεί όπου αντιεραρχικά, ισότιμα και συντροφικά παίρνουμε αποφάσεις για τις δράσεις, τη ζωή μας
και το μέλλον μας.


Οι καταλήψεις είναι οι τόποι που εκπληρώνουμε τα όνειρα μας."


Να δώσουμε ζωή στα άδεια σπίτια
10, 100, 1000άδες ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Και σε .pdf ετοιμο για εκτύπωση

Περισσότερα...
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 1 από 2


Επόμενη Συνέλευση

Συνέλευση Προοδευτικής

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 Νοεμβρίου 2020 , 20:00

Στέκι Προοδευτικής

Σινιόσογλου 22 , Κάτω Τούμπα

Επόμενος Αγώνας Ποδοσφαίρου

Επόμενος Αγώνας Μπάσκετ

Βαθμολογία Ποδοσφαίρου 21/22

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 5ος ΟΜΙΛΟΣ
  Εντός  ΌλαΕκτός
  P
ΠΥΡΣΟΣ16
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ16
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ15
ΠΑΠΑΦΗΣ14
5 ΕΚΡΗΞΗ11
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ9
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ8
ΠΕΡΑ7
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ0
  P
ΠΥΡΣΟΣ37
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ31
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ27
ΠΑΠΑΦΗΣ24
5 ΕΚΡΗΞΗ18
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ16
ΠΕΡΑ13
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ13
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ1
  P
ΠΥΡΣΟΣ21
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ16
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ11
ΠΑΠΑΦΗΣ10
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ7
6 ΕΚΡΗΞΗ7
ΠΕΡΑ6
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ5
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ1

Βαθμολογία Μπάσκετ 21/22

Β ΜΠΑΣΚΕΤ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
  Εντός  ΌλαΕκτός
  P
ΒΕΡΓΙΝΑ17
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ17
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.17
ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.15
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.14
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.14
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ13
8 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ12
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ12
10 ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.11
11 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 11
12 ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.10
13 ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.10
  P
ΒΕΡΓΙΝΑ33
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ31
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.30
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ30
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.28
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.27
ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.25
ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.23
9 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ22
10 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ22
11 ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.22
12 ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.22
13 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 21
  P
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ18
ΒΕΡΓΙΝΑ16
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.14
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.13
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ13
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.13
ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.13
ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.12
ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.11
10 ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.10
11 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 10
12 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ10
13 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ10

Βαθμολογία Βόλλευ 21/22

Β' Τοπική - Όμιλος Ανατολής

Β
1 ΝΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
18
2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ

12
3 ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 12
4 ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 9
5 ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 6
6 ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
6
7 ΕΚΡΗΞΗ 0