Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας

Χάρτης Γηπέδων

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ

Διαφήμιση

Translate the page

English French German Italian Spanish

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 7 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ανταπόκριση από τα 3 πρώτα ματς του 2016
Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 19:47

elpides stavroupolis proo 02

 Το 2016 δεν ξεκίνησε όπως τέλειωσε το 2015. Στα 3 πρώτα παιχνίδια η εκρηξάρα κατάφερε να πάρει μόλις ένα Χ και να κάνει και 2 ήττες με συνολικά τέρματα 3-8...

 

Ελπίδες Σταυρούπολης - Προοδευτική Τούμπας : 1-1

 Σε ένα γήπεδο που μόνο ποδοσφαιρικό δεν το λες η εκρηξάρα αντιμετώπισε τα πιτσιρίκια του Παύλου Μελά ( ομάδα Α1 ερασιτεχνικής) aka Ελπίδες Σταυρούπολης.Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των 2 ομάδων και το πρώτο ημίχρονο δεν παρουσίασε δυνατές συγκινήσεις. Οι ελπίδες είχαν την ελαφριά υπεροχή στην κατοχή της μπάλας αλλά τις 2-3 φορές που έφτσαν κοντά στο τέρμα ο Κωστάκης απάντησε με ωραίες αποκρούσεις. Κωστάκης που έδωσε βέβαια και τη φάση του ημιχρόνου προσπαθώντας να σώσει και το κόρνερ από απόκρουση αμυντικού μας και ευτυχώς δεν προλαβαίνει γιατί θα ήταν μια τέλεια ασίστ για τον επιθετικό των Ελπίδων. Η εκρηξάρα προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και απο στημένα χωρίς επιτυχία.Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε νωθρά για την ομάδα μας και συνοδεύτηκε από ένα γρήγορο γκολ για τις Ελπίδες ύστερα από μπαλιά στην πλάτη του κεντρικού διδύμου της έκρηξης και ωραίο πλασέ του επιθετικού. Τα λάθη συνεχίστηκαν και μετά το γκολ και οι ελπίδες έφταναν εύκολα σε θέσεις για γκολ, αλλα οι τελικές επιλογές ήταν άστοχες. Σιγά σιγά η ομάδα βρήκε τα πατήματα της, ισορρόπησε το παιχνίδι και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες. Το γκολ της ισοφάρισης βέβαια ήρθε από στημένη φάση από το κέντρο. Γέμισμα στο 2ο δοκάρι κεφαλιά πάσα στο κέντρο της άμυνας , δεύτερη κεφαλιά γκολ από το χόλο. Γκολ που ανεβάζει και την ομάδα και την κερκίδα που ήταν αρκετά υποτονική.Στη συνέχεια η εκρηξάρα έψαξε και το 2ο γκολ που θα της έδινε τη νίκη, αλλά λίγο η αστοχία λίγο ο βοηθός που μας έκοψε ένα οριακό offside, δεν της το επέτρεψαν.

Φωτογραφίες από το παιχνίδι

 proo karatasou 05

Προοδευτική Τούμπας - Ένωση Ανθοκήπων Καρατάσου : 1-2

 Ένα ματς που η εκρηξάρα έπρεπε να κερδίσει αλλά κατάφερε να χάσει. Το ματς ξεκίνησε με τον ομάδα να έχει την υπεροχή αλλά τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με ένα γκολ-έμπνευση του επιθετικού , που ύστερα από την ασυνεννοησία των αμυντικών μας χαφ έκανε ένα γυριστό ψιλοκρεμαστό σουτ και η μπάλα κατέληξε στο Γ του τερματοφύλακα μας .Μετά την ψυχρολουσία η ομάδα κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε τον αντίπαλο. Ευτύχησε να ισοφαρίσει μάλιστα με τον Χέλι που μυρίστηκε το λάθος των αμυντικών και δεν αστόχησε στο τετ-α-τετ. Πρώτο γκολ για τον Χέλι με τη φανέλα της Προο. Και εκεί που λες οτί το ματς γύρισε και χάνουμε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ τρώμε ακόμα ένα γκολ σήμα κατατεθέν της Προο. Βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα κατέβασμα του επιθετικού , άδειασμα των δύο αμυντικών και εκτέλεση στην κλειστή γωνία του κωστάκη. 3 σουτ 2 γκολ για τον Καρατάσου και 1-2 το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν η Προοδευτική. Ο Καρατάσος έκατσε πίσω να υπερασπιστεί το προβάδισμα του και μόνο μετα το 85' που όλη η Προοδευτική είχε ανέβει ψηλά κατάφερε να χάσει 2 άχαστες ευκαιρίες για να ανεβάσει τη διαφορά του σκορ. Από την δική μας πλευρά χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση με χαρακτηριστικές του Χέλι σχετικά νωρίς και του Χόλο στο τέλος . Πιο δίκαιο σαν αποτέλεσμα θεωρείται το Χ , αλλά αυτός που βάζει τα γκολ κερδίζει στο τέλος.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε και ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος με την εκρηξάρα να έχει μαζέψει 16 βαθμούς και να έχει μοιράσει από 3 βαθμούς στις 3 από τις 5 ομάδες που βρίσκονται από κάτω στην βαθμολογία για να έχει λίγο μεγαλύτερο σασπένς ο 2ος γύρος.

Φωτογραφίες από το παιχνίδι

proo asvestohori

Προοδευτική Τούμπας - Νέα γενεά Ασβεστοχωρίου : 1-5

Στην παγωμένη αλλά ηλιόλουστη Τριανδρία η Εκρηξάρα αντιμετώπισε την πρωτοπόρο και αήτητη ομάδα του πρωταθλήματος. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους και στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Αποστόλη βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. Κόρνερ από τα δεξιά πλασαριστά έξω από την περιοχή, πλασεδάκι και στα δίχτυα η μπάλα. Παρά την ψυχρολουσία η εκρηξάρα ανέβηκε στο γήπεδο και πίεσε για την ισοφάριση. Από την πίεση προήλθε και ένα έμμεσο για την Προοδευτικάρα ύστερα από γύρισμα του αμυντικού και μπλοκάρισμα του τερματοφύλακα. Δυστυχώς όμως τα 11 σώματα στο τέρμα και η κοντινή απόσταση δεν άφηναν χώρο για να μπει η μπάλα στο πλεκτό παρά τη διπλή προσπάθεια των επιθετικών. Πλησιάζοντας προς το τέλος του ημιχρόνου το Ασβεστοχώρι εκμεταλλεύτηκε τις κακές τοποθετήσεις μας στα στημένα και έκανε εύκολα το 0-3. Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά το βαρύ σκορ η εκρηξάρα μπήκε παθιασμένα και κυνήγησε όσο μπορούσε. Μείωσε νωρίς το σκορ με το νικηφόρο και προσπάθησε και για 2ο γκολ που όμως δεν ήρθε. Το 1-4 έγινε ύστερα από λάθος στην άμυνα μας και το 1-5 από κόρνερ και κεφαλιά από τη μικρή περιοχή.

Επόμενο ματς που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα παρα η νίκη είναι με τον Αισχύλο στον Άγιο Παύλο.

 

  

Επόμενη Συνέλευση

Συνέλευση Προοδευτικής

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 Νοεμβρίου 2020 , 20:00

Στέκι Προοδευτικής

Σινιόσογλου 22 , Κάτω Τούμπα

Επόμενος Αγώνας Ποδοσφαίρου

Επόμενος Αγώνας Μπάσκετ

Βαθμολογία Ποδοσφαίρου 21/22

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 5ος ΟΜΙΛΟΣ
  Εντός  ΌλαΕκτός
  P
ΠΥΡΣΟΣ16
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ16
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ15
ΠΑΠΑΦΗΣ14
5 ΕΚΡΗΞΗ11
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ9
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ8
ΠΕΡΑ7
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ0
  P
ΠΥΡΣΟΣ37
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ31
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ27
ΠΑΠΑΦΗΣ24
5 ΕΚΡΗΞΗ18
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ16
ΠΕΡΑ13
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ13
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ1
  P
ΠΥΡΣΟΣ21
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ16
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ11
ΠΑΠΑΦΗΣ10
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ7
6 ΕΚΡΗΞΗ7
ΠΕΡΑ6
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ5
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ1

Βαθμολογία Μπάσκετ 21/22

Β ΜΠΑΣΚΕΤ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
  Εντός  ΌλαΕκτός
  P
ΒΕΡΓΙΝΑ17
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ17
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.17
ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.15
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.14
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.14
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ13
8 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ12
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ12
10 ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.11
11 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 11
12 ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.10
13 ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.10
  P
ΒΕΡΓΙΝΑ33
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ31
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.30
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ30
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.28
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.27
ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.25
ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.23
9 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ22
10 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ22
11 ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.22
12 ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.22
13 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 21
  P
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ18
ΒΕΡΓΙΝΑ16
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.14
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.13
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ13
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.13
ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.13
ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.12
ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.11
10 ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.10
11 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 10
12 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ10
13 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ10

Βαθμολογία Βόλλευ 21/22

Β' Τοπική - Όμιλος Ανατολής

Β
1 ΝΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
18
2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ

12
3 ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 12
4 ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 9
5 ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 6
6 ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
6
7 ΕΚΡΗΞΗ 0