Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας

Χάρτης Γηπέδων

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ

Διαφήμιση

Translate the page

English French German Italian Spanish

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 5 επισκέπτες συνδεδεμένους
Κύπελλο 17/18 | Κεραυνός Αγίου Παύλου - Έκρηξη : 6-4 (4-4)
Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 14:02

keraunos proo kupello

  Άλλη μια εκρηκτική χρονιά ξεκίνησε με την πρεμιέρα του κυπέλλου για την Έκρηξη. Τρομερό θέαμα, έντονες συγκινήσεις, πολλά γκολ, νέοι κανονισμοί και γλυκόπικρη γεύση συνέθεσαν το πάζλ για την παρθενική εμφάνιση της Έκρηξης στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η συνέχεια στο περισσότερα...

  Ας τα πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά από αρκετούς μήνες «στέρησης» και καλοκαιρινής ραστώνης η Έκρηξη βρέθηκε ξανά στα γνώριμα γήπεδα. Βεβαία πριν από αυτό είχε προηγηθεί μια πολύ κουραστική προετοιμασία. Η βδομάδα πριν το πρώτο παιχνίδι κυλάει στους ρυθμούς του επίσημου ντεμπούτου της ομάδας. Αρκετός νέος κόσμος έχει στελεχώσει την ομάδα και το καθιερωμένο εκρηκτικό καφενείο για την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς πραγματοποιείται. Οι μηχανές έχουν ζεσταθεί για τα καλά και όλοι πλέον ζουν και αναπνέουν για την επίσημη πρεμιέρα. Κάπως, έτσι, φθάνουμε στο Σάββατο. Ώρα διεξαγωγής 5:00, ο μίνι καύσωνας έχει επιστρέψει θυμίζοντας καλοκαίρι. Οι οπαδοί αψηφώντας τη ζέστη και αγνοώντας τις σειρήνες των πλαζ κάνουν την εμφάνιση τους στο γήπεδο του αγίου Παύλου. Το εκρηκτικό μωσαϊκό συμπληρώνεται με τα καθιερωμένα πανό, τα εκρηκτικά μπλουζάκια και τη μεγάλη σημαία να κάνει την εμφάνιση της. Ο νέος κόσμος ενθουσιάζεται και το παιχνίδι, επιτέλους, ξεκινάει.

  Το παιχνίδι στην αρχή αναγνωριστικό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν πατήματα. Ο Κεραυνός προσπαθεί να ελέγξει το παιχνίδι. Κάπου εκεί, όμως, η Έκρηξη κτυπάει και εκμεταλλευόμενη δύο λάθη του τερματοφύλακα σκοράρει εις διπλούν δείχνοντας ότι ξέρει να κυνηγάει οποιαδήποτε φάση για να πετύχει γκολ. Ο κόσμος ενθουσιάζεται και τραγουδά στους γνωστούς εκρηκτικούς ρυθμούς. Η ομάδα ελέγχει το παιχνίδι παίζοντας άριστα το τεχνητό οφσάιντ αναγκάζοντας την αντίπαλη ομάδα να βγαίνει συνεχώς οφσάιντ. Οποτεδήποτε χρειάζεται ο τερματοφύλακας μας δηλώνει παρών με εντυπωσιακές επεμβάσεις. Πλησιάζουμε στο ημίχρονο και όλα δείχνουν να κυλούν ρολόι. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Κεραυνός πετυχαίνει γκολ και ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Το ημίχρονο λήγει με τους οπαδούς να αγχώνονται τόσο με την έκβαση του παιχνιδιού όσο και με το πώς θα δροσιστούν μιας και ο ήλιος και η ζέστη έχουν γίνει αφόρητοι. Μια γρήγορη λύση βρίσκεται και η μεγάλη σημαία μετατρέπεται σε τέντα για να δημιουργηθεί η απαραίτητη σκιά.

  Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με τον Κεραυνό να ισοφαρίζει πολύ γρήγορα. Σκωτσέζικο ντους για τους οπαδούς που έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν εκτός από την αποπνικτική ζέστη και το άγχος για την πορεία του παιχνιδιού. Όμως, η ομάδα αντιδράει άμεσα και αυτή τη φορά με το δικό της εκρηκτικό τρόπο πετυχαίνει δύο πανέμορφα γκολ. Το πρώτο με εκπληκτικό συνδυασμό όπου καταλήγει με εξαιρετική κάθετη πάσα και αριστουργηματικό πλασέ. Το δεύτερο με απευθείας εκτέλεση φάουλ κρεμώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πετυχαίνοντας το σημείο στο οποίο η αράχνη υφαίνει τον ιστό της. Πλέον δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για το ποιος θα είναι ο νικητής που θα πάρει την πρόκριση. Ο κόσμος παραληρεί και ο τερματοφύλακας μας συνεχίζει να κάνει εντυπωσιακές αποκρούσεις. Σε εκείνο το σημείο ακούγεται το σύνθημα «Κωστάκη αντίο στο τέρμα έχω Ντίο» με τον κόσμο να το διασκεδάζει έντονα. Ο Κεραυνός δεν τα παρατάει και μειώνει σε 3-4 ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι. Η ομάδα αντιδράει και το γυρίζει σε 5-3-2 με την φωνή του κόουτς να ακούγεται μέχρι την κερκίδα. Δείχνει να ελέγχει το παιχνίδι και να παίρνει την πρόκριση, όμως, σε μια άτυχη στιγμή ισοφαρίζεται και το ματς οδεύει στην παράταση.

  Στην παράταση ήταν σαφές πως όποια ομάδα σκόραρε πρώτη θα έπαιρνε την πρόκριση όπως και έγινε. Ο Κεραυνός ήταν πιο τυχερός και πήρε την πρόκριση με 6-4 στην παράταση. Η εμφάνιση της ομάδας άφησε γλυκόπικρη γεύση. Πικρή γιατί αποχαιρετάει το κύπελλο, γλυκιά γιατί δείχνει πως ξεκινάει από εκεί που έκλεισε την περσινή μεγαλειώδη πορεία όπου η άνοδος χάθηκε στο νήμα. Πρώτο δείγμα άκρως θετικό. Η ομάδα δείχνει πως φέτος μπορεί να πάει για μεγάλα πράγματα. Επόμενο ραντεβού με τον Κισσό στον Χορτιάτη μια ομάδα με την οποία η ομάδα πέρυσι είχε κάνει την αρχή για την εντυπωσιακή πορεία που οδήγησε την ομάδα μια ανάσα από την άνοδο. Κυριακή 11:30 το πρωί όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Χορτιάτη .

  

Επόμενη Συνέλευση

Συνέλευση Προοδευτικής

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 Νοεμβρίου 2020 , 20:00

Στέκι Προοδευτικής

Σινιόσογλου 22 , Κάτω Τούμπα

Επόμενος Αγώνας Ποδοσφαίρου

Επόμενος Αγώνας Μπάσκετ

Βαθμολογία Ποδοσφαίρου 21/22

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 5ος ΟΜΙΛΟΣ
  Εντός  ΌλαΕκτός
  P
ΠΥΡΣΟΣ16
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ16
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ15
ΠΑΠΑΦΗΣ14
5 ΕΚΡΗΞΗ11
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ9
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ8
ΠΕΡΑ7
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ0
  P
ΠΥΡΣΟΣ37
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ31
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ27
ΠΑΠΑΦΗΣ24
5 ΕΚΡΗΞΗ18
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ16
ΠΕΡΑ13
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ13
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ1
  P
ΠΥΡΣΟΣ21
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ16
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ11
ΠΑΠΑΦΗΣ10
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ7
6 ΕΚΡΗΞΗ7
ΠΕΡΑ6
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ5
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ1

Βαθμολογία Μπάσκετ 21/22

Β ΜΠΑΣΚΕΤ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
  Εντός  ΌλαΕκτός
  P
ΒΕΡΓΙΝΑ17
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ17
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.17
ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.15
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.14
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.14
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ13
8 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ12
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ12
10 ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.11
11 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 11
12 ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.10
13 ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.10
  P
ΒΕΡΓΙΝΑ33
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ31
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.30
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ30
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.28
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.27
ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.25
ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.23
9 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ22
10 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ22
11 ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.22
12 ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.22
13 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 21
  P
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ18
ΒΕΡΓΙΝΑ16
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.14
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.13
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ13
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.13
ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.13
ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.12
ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.11
10 ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.10
11 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 10
12 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ10
13 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ10

Βαθμολογία Βόλλευ 21/22

Β' Τοπική - Όμιλος Ανατολής

Β
1 ΝΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
18
2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ

12
3 ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 12
4 ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 9
5 ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 6
6 ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
6
7 ΕΚΡΗΞΗ 0