Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας

20η αγωνιστική: Ελπίδα Τούμπας - Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας : 0-0
Δευτέρα, 23 Μάρτιος 2015 14:07
Κυριακή , 22 Μαρτίου  2015, 16:00

Πρωτάθλημα ΕΠΣΜ 2014-2015

Β' Ερασιτεχνική - 2ος όμιλος

20η Αγωνιστική

AEET-large

ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΜΠΑΣ

0
:

eak-150

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ

0

Γήπεδο: Τριανδρίας

Στο 0-0 έμεινε το ελ πλάστικο της τριανδρίας ανάμεσα στην προ και την τυπικά γηπεδούχο ελπίδα. Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο πέρασαν ένα αρκετά βαρετό έως εκνευριστικό απόγευμα, τόσο εξαιτίας του πολύ κακού ποδοσφαίρου που παίχτηκε, όσο και εξαιτίας ενός ηλίθιου και εξοργιστικού  τηλεβόα, με τον εκνευριστικό ήχο του οποίου  διασκέδαζε η κερκίδα. Κατά τ' άλλα ο κόσμος ήταν αρκετός με καλή διάθεση που εξελίχθηκε βέβαια σε διάθεση "ας κάνουμε βλακείες,, , πράγμα που σαφώς προκλήθηκε και εξηγείται  από το θέαμα που παρουσίαζαν οι δύο ομάδες εντός του αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας ζήτησε από τον διαιτητή λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου να το λήξει γενικά. Πράγμα που ο διαιτητής δυστυχώς δεν έκανε και μας ανάγκασε να μείνουμε για άλλη μια ώρα στη τριανδρία και να κουτουλάμε τα κεφάλια μας.

Στα αγωνιστικά να σημειωθεί πως κάπου στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και ίσως λίγο αργότερα, τα βουντού του χέλι , ο οποίος επιτέλους έκατσε στον πάγκο, έπιασαν, και  ο ρπασκε αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω ενόχλησης στο δεξί γόνατο, μια ενόχληση που ελπίζουμε να μην είναι σοβαρή. Επίσης στα αξιοσημείωτα ανήκει ο διάλογος που είχε ο σάκης με το εννιάρι της ελπίδας, το οποίο χαρακτήρισε ως σαλπιγγίδη, πράγμα που ενόχλησε τον τελευταίο (όχι τον σαλπιγγίδη). Το εννιάρι εκνεύρισε όμως με τη σειρά του και τον πάγκο της προ. Μάλιστα  είχαμε  και την  επανεμφάνιση του κουτσού ως  αρχηγού  αποστολής, πράγμα ευχάριστο για τον πάγκο μας,  ο οποίος πρέπει να σημειωθεί πως   εκνευρίστηκε περισσότερο απ' όλους με το εννιάρι της ελπίδας.
Ο χόλο βγήκε κάπου στο 65' και αντικαταστάθηκε από τον σάββα, ενώ το περιβραχιόνιο του αρχηγού πέρασε στον μπίλυ, όχι τον bm. Ενώ λίγο αργότερα μπήκε στο παιχνίδι ο τίμος αντικαθιστώντας τον σταμ ο οποίος δεν βλεπόταν. Πλάκα κάνω σταμ.

Να συμπληρώσω μόνο ένα σημείο από τις δηλώσεις του προπονητή μετά το ματς στο κκατ: "αν μπορούσα θα έκανα 11 αλλαγές στο ημίχρονο..."

 

 

  

Πρόγραμμα

ΠΕΜ 22 ΟΚΤΒΟΛΕΪ21:30
3η αγωνιστική - Β Εθνική ΕΠΕΣΘ
ΕΚΡΗΞΗΑΠΣ Ν.Βότσης
Κλειστό Μητσάκι
ΠΑΡ 23 OKTEKPHKTIKO LIVE21:00
Εκρηκτικό Hip Hop Live για ιατρικά έξοδαhigh dose - delirium - penny + after live dj set by Lyo
Στέκι

Αποτελέσματα

ΤΕΤ 14 ΟΚΤΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΙΚΟ
2η αγωνιστική - Μπάσκετ Γ
ΕΟ Σταυρούπολης69ΕΚΡΗΞΗ27
ΕΑΚ Σταυρούπολης
ΠΕΜ 15 ΟΚΤΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚΤΕΛΙΚΟ
1η αγωνιστική Β' Κεντρικής Μακεδονίας ΠΟΦΕΠΑ
Παύλος Μελάς 34ΕΚΡΗΞΗ5
ΔΑΚ Σταυρούπολης «Λάζαρος Παπαδόπουλος»
ΠΕΜ 15 ΟΚΤΒΟΛΕΪΤΕΛΙΚΟ
Βόλεϊ Α - Πρεμιέρα Πρωταθλήματος
Πήγασος Πολίχνης3ΕΚΡΗΞΗ2
Δ.Α.Κ. Πολίχνης - Αλέξανδρος Νικολαΐδης
ΠΑΡ 16 ΟΚΤΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΙΚΟ
Μπάσκετ Α - 2η αγωνιστική
Ολυμπιάδα56ΕΚΡΗΞΗ57
Κλειστό Ηλιούπολης
ΚΥΡ 18 ΟΚΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΙΚΟ
Πρεμιέρα Β
ΕΚΡΗΞΗ0Δόξα Πενταλόφου0
Γήπεδο Χορτιάτη
ΔΕΥ 19 OKTΒΟΛΕΪΤΕΛΙΚΟ
Κύπελλο Γ
ΑΣ Ωραιοκάστρου3ΕΚΡΗΞΗ0
Κλειστό Νεοχωρούδας

Ανοιχτές Προπονήσεις

ΤΕΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 21:15
soccer Fem/Queer Ποδόσφαιρο Ανοιχτή Προπόνηση
Γήπεδο Μαλακοπής
ΤΕΤ / ΠΕΜ ΒΟΛΕΪ
ΤΕΤ 22:00 • ΠΕΜ 21:00
volleyball Volley (Ανδρικό) Ανοιχτή Προπόνηση
Κλειστό Μητσάκη