Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας

Χάρτης Γηπέδων

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ

Διαφήμιση

Translate the page

English French German Italian Spanish

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 5 επισκέπτες συνδεδεμένους
Μια μωβ κυριακή, μια μερακλίδικη αναμετάδοση και ένας αντάρτης ώμος!
Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 11:28

solidarity with pasca and sava!

 

 

Σε πλήρη αρμονία τα τμήματα της Εκρηξάρας για μια ακόμα Μωβ Κυριακή! Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, καθώς μέχρι και η ομίχλη στο αεροδρόμιο επιστρατεύτηκε, για να χάσει ο λαός εξ Αθηνών το ματσάκι της μπάλας στο St. Pauli των Seven Castles. Στην συνέχεια όλα κύλησαν ρολόϊ... (κλικ στο περισσότερα για όλο το άρθρο)

 

Λευτεριά στον Pasca και στον Salva!!!

 

Στο γήπεδο του Αγ. Παύλου κρεμάσαμε πανό αλληλεγγύης στους συντρόφους αναρχικούς Pierloretto Fallanca και Salvatore Vespertino που διώκονται από το ιταλικό κράτος. Στις 3 Αυγούστου ξεκίνησε μια επιχείρηση συλλήψεων από τον εισαγγελέα της Φλωρεντίας, συλλαμβάνοντας 8 συντρόφους στο Λέτσε, στη Φλωρεντία και στη Ρώμη. Οι κατηγορίες του εισαγγελέα περιλαμβάνουν απόπειρα ανθρωποκτονίας, επιβαρυμένη καταστροφή περιουσίας και κατοχή εκρηκτικής ύλης και ακολούθησαν εισβολές της αστυνομίας σε τρεις διαφορετικούς χώρους: στην κατάληψη riottosa στη Φλωρεντία, στην κατάληψη roca la caura και στο σπίτι ενός συντρόφου στη Ρώμη. Η κατασταλτική επιχείρηση στήθηκε μετά από μια εκρηκτική επίθεση που είχε γίνει στη βιβλιοθήκη των φασιστών της casapound στη Φλωρεντία (1/1/17) όπου και τραυματίστηκε ο πυροτεχνουργός της αστυνομίας, και μια επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα του Ροβετσάνο στη Φλωρεντία (21/4/17).

 

Έπειτα από μερικές μέρες, οι 6 από τους 8 συντρόφους αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι δύο που έμειναν μέσα είναι ο Πάσκα και ο Σάλβα. Ο Σάλβα κρατείται στη Φλωρεντία και είναι ο μόνος που επιβεβαιώθηκε η προφυλάκισή του λόγω του υποτιθέμενου DNA που βρέθηκε στον εκρηκτικό μηχανισμό. Σε βάρος των δυο συντρόφων ασκήθηκαν διάφορα ψυχολογικά παιχνίδια της εξουσίας, παρατάσεις του χρόνου αναμονής για τις αιτήσεις απελευθέρωσης και απορρίψεις αντίστοιχα των αιτήσεων και διάφορα άλλα γραφειοκρατικά τερτίπια, με σκοπό να κάμψουν το ηθικό τους. Ο Πάσκα έκανε ήδη και μια τετραήμερη απεργία πείνας με σκοπό τη μεταγωγή του σε άλλη πτέρυγα και να σπάσει η απομόνωση που του έχει επιβληθεί καθώς και η λογοκρισία στην αλληλογραφία του.

 

Τις τελευταίες μέρες μάθαμε τα ευχάριστα νέα για την αποφυλάκιση του Pasca, και ευχόμαστε σύντομα τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσει και ο Salva. Η κερκίδα της Έκρηξης σας περιμένει. Κάτω τα ξερά σας από τους συντρόφους!!!

 

 

solidarity with pasca and sava

 

Κεραυνός Αγ. Παύλου - Έκρηξη: 2-0

 

Εύκολα συνέχισε το σερί της η Εκρηξάρα. Μετά την ήττα από τον Κεραυνό στο St. Pauli, μετράμε 5 συνεχόμενες ήττες, και φιγουράρουμε περήφανα στην τελευταία θέση του ομίλου με 4 βαθμούς στα 9 πρώτα παιχνίδια. Συνεχίζουμε να ρίχνουμε στάχτη στα μάτια των αντιπάλων και η ύπουλη στρατηγική για να δώσουμε ενδιαφέρον στο 2ο μισό του πρωταθληματος θα αποδώσει σύντομα καρπούς. Όλα αυτά όμως δεν έχουν τόση σημασία μπροστά στην σκευωρία που υφίσταται ο σύντροφος ώμος! Υπεύθυνος ο παικταράς μας Πλάϊ. Διαβάστε το ιατρικό ανακοινωθέν-καταγγελία που μας έστειλαν συντρόφισσες που βρέθηκαν στο γήπεδο και μετα στο νοσοκομείο:

 

 

Λίγο πριν την λήξη του σημερινού αγώνα, ο ώμος του Πλάϊ παρουσίασε μια "αποκλίνουσα" συμπεριφορά, πήγε κόντρα στο κατεστημένο, δήλωσε  ανένταχτος και αναρχικός  και βγήκε από την θέση του. Τόσο ο γιατρός του γηπέδου, όσο και ο Πλάης, δεν κατάφεραν  να τον μεταπείσουν και να τον επανεντάξουν, παρά μόνο να τον ακινητοποιήσουν προσωρινά και να τον οδηγήσουν σιδηροδέσμιο στα εφημερεύοντα κελιά.

 

Οι δυνάμεις καταστολής του νοσοκομείου Γεννηματάς, δείχνοντας το σκληρό και αμείλικτο πρόσωπο της εξουσίας, χωρίς ν' αφήσουν κανένα περιθώριο διαλόγου, άσκησαν πάνω στον σύντροφο ώμο,  μια απίστευτη σωματική βία, προκειμένου να τον επαναφέρουν στην τάξη.

 

Ο σύντροφος αδυνατώντας να αντισταθεί στα ιατρικά σκυλιά της εξουσίας, λύγισε προσωρινά και μπήκε στην θέση του. Αυτή την στιγμή βρίσκεται δεσμευμένος στο κορμί του Πλάϊ, όπου θα παραμείνει φυλακισμένος για 15  ημέρες τουλάχιστον.

 

Ενώ τον έχουν ήδη καταστείλει και ακινητοποιήσει κατ' αυτόν τον τρόπο, δέχεται μια ανεπανάληπτη ψυχολογική βία και τρομοκρατία, τόσο από τα ιατρικά σκυλιά του Γεννηματάς, όσο και από τον ανθρωποφύλακα Πλάϊ, οι οποίοι τον απειλούν συνεχώς,  πως αν ξαναφύγει από την θέση του και τολμήσει να ξαναβγεί, τότε θα τον οδηγήσουν στο χειρουργείο δια της βίας για να επιτύχουν την οριστική καταστολή του.

 

Σύντομα θα γίνει η δίκη του συντρόφου ώμου, στο τμήμα αθλητικών κακώσεων του νοσοκομείου Γεννηματάς, όπου θα αποφασιστεί η συνέχιση η μη της προφυλακίσεως του, από τον καθηγητή ορθοπεδικό, γνωστό σε όλους μας για τις σχέσεις του με την ιατρική εξουσία και της μεθόδους του.

 

Ο σύντροφος ώμος ξεκίνησε ήδη απεργία πείνας,  μου είπε να μεταφέρω σε όλους σας τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς και μου σιγοψιθύρισε εξαντλημένος:

 

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Καλούμε σε συγκέντρωση συμπαράστασης και μικροφωνική αλληλεγγύης στον σύντροφο ώμο το πρωί της επανεξέτασης της υπόθεσης του, στην είσοδο του Νοσοκομείου.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΡΜΙ

 

 

Επόμενο ραντεβού για την ομαδάρα το Σάββατο 15:00 και πάλι στο St. Pauli αν και γηπεδούχοι με αντίπαλο τον Ιωάννη Παπάφη. Όλοι και όλες εκεί!

 

 

panathlitikos proo 00

 

 panathlitikos proo 01

 

Παναθλητικός Συκεών - Έκρηξη: 3-0

 

Οι Συκιές και η Άνω Πόλη είχαν την τιμητική τους αυτή την Κυριακή. Έτσι μετά το παιχνίδι του ποδοσφαίρου άλλοι βρέθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς και άλλοι, μετά από τσιπουροκατάνυξη στην Άνω Πόλη, στο κλειστό Γεννηματάς για το παιχνίδι με την ομάδα του Παναθλητικού.Η Προοδευτικάρα δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο σετ και έχασε δίκαια από την ομάδα του Παναθλητικού με 3-0. Λίγη σημασία έχει, και το show συνεχίζεται την Κυριακή στις 8 στο αγαπημένο μας κλουβί του Αγίου Θεράποντα απέναντι στον Ζέφυρο. Μόνο volley την Κυριακή, ο λαός δεν θα γίνει χίλια κομμάτια πάλι, οπότε άπαντες στο κλουβί για να ενισχύσουμε την Εκρηξάρα.

 

 

 

proo asteria

 

Έκρηξη - Αστέρια: 50-52

 

Στο κλειστό του 25ου Δημοτικού η Έκρηξη παρουσίασε ξανά την διατριβή της "Πως να χάσεις δικό σου ματς μέσα από τα χέρια σου", διατριβή που έχει εκπονηθεί με την βοήθεια των γνωστών κύκλων αυτομόρφωσης που λαμβάνουν χώρα στα μπασκετικά καφενεία του Στεκιού. Η έμπειρη ομάδα των Αστεριών τσίμπησε τους 2 πόντους της νίκης με το τελικό 50-52. Το σκορ των δεκαλέπτων ήταν 13-9, 25-27, 33-38, 50-52.

 

Δεν έχει νόημα να περιγράψουμε γραπτώς το παιχνίδι και το πως κύλησαν τα τελευταία λεπτά. Και αυτό γιατί τα αλάνια από τον 1431ΑΜ και την εκπομπή "Στον Πάγκο" κάλυψαν ζωντανά το παιχνίδι και έχουμε όλο το ματς στην διάθεση σας σε μια μερακλίδικη ραδιοφωνική αναμετάδοση!

Ακούστε την ιστορική πρώτη αναμετάδοση αγώνα μπάσκετ της Εκρηξάρας εδώ:

 

Κυριακή στον Πάγκο: Έκρηξη - Αστέρια

 

 Ο λαός ανυπομονεί για μεταδόσεις και στα υπόλοιπα αθλήματα της Εκρηξάρας!

 

Επόμενο παιχνίδι μπάσκετ την Παρασκευή στον Λαγκαδά. Για μετάβαση με μάτζικ μπας και ότι αυτό συνεπάγεται στις 7 στο Πολυτεχνείο. Αναχώρηση στις 7:30!!!

 

Στα παιχνίδια της ομάδας θα υπάρχουν και φουτερ για όποιον/α γουστάρει και κάρτες μέλους για να βγάλουμε και την φετινή χρονιά.

  

Επόμενη Συνέλευση

Συνέλευση Προοδευτικής

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 Νοεμβρίου 2020 , 20:00

Στέκι Προοδευτικής

Σινιόσογλου 22 , Κάτω Τούμπα

Επόμενος Αγώνας Ποδοσφαίρου

Επόμενος Αγώνας Μπάσκετ

Βαθμολογία Ποδοσφαίρου 21/22

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 5ος ΟΜΙΛΟΣ
  Εντός  ΌλαΕκτός
  P
ΠΥΡΣΟΣ16
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ16
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ15
ΠΑΠΑΦΗΣ14
5 ΕΚΡΗΞΗ11
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ9
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ8
ΠΕΡΑ7
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ0
  P
ΠΥΡΣΟΣ37
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ31
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ27
ΠΑΠΑΦΗΣ24
5 ΕΚΡΗΞΗ18
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ16
ΠΕΡΑ13
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ13
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ1
  P
ΠΥΡΣΟΣ21
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ16
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ11
ΠΑΠΑΦΗΣ10
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ7
6 ΕΚΡΗΞΗ7
ΠΕΡΑ6
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ5
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ1

Βαθμολογία Μπάσκετ 21/22

Β ΜΠΑΣΚΕΤ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
  Εντός  ΌλαΕκτός
  P
ΒΕΡΓΙΝΑ17
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ17
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.17
ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.15
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.14
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.14
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ13
8 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ12
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ12
10 ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.11
11 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 11
12 ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.10
13 ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.10
  P
ΒΕΡΓΙΝΑ33
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ31
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.30
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ30
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.28
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.27
ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.25
ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.23
9 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ22
10 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ22
11 ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.22
12 ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.22
13 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 21
  P
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ18
ΒΕΡΓΙΝΑ16
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.14
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.13
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ13
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.13
ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.13
ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.12
ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.11
10 ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.10
11 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 10
12 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ10
13 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ10

Βαθμολογία Βόλλευ 21/22

Β' Τοπική - Όμιλος Ανατολής

Β
1 ΝΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
18
2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ

12
3 ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 12
4 ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 9
5 ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 6
6 ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
6
7 ΕΚΡΗΞΗ 0