Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας

Χάρτης Γηπέδων

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ

Διαφήμιση

Translate the page

English French German Italian Spanish

Συνδεδεμένοι χρήστες

Έχουμε 8 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ανταπόκριση από μια εκρηκτική Κυριακή, με το μυαλό στα play off και τα βουνά!
Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 16:35

no gold no master!

 

Ακόμα μια εκρηκτική Κυριακή πέρασε στην ιστορία. Απολογισμός μια νίκη και μια ήττα και μια ακόμα μέρα βαμμένη μαυρομώβ. Για να διαβάσετε όλο το άρθρο κλικ στο "περισσότερα"...

 

Εκρηξάρα - Εθνικός Αστέρας: 3-2


Το καλύτερο φάρμακο για το hangover, είναι το over...

 

Μετά το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στους πρωτοπόρους του Αγίου Γεωργίου και το μεγάλο διπλό με 3-4 στο παραλιακό γήπεδο της Νέας Κρήνης, ήρθε ακόμα ένα ματσάκι με πολλά γκολ για να γουστάρει ο λαός. Απέναντι μας αυτή τη φορά ο Εθνικός Αστέρας. H Προο μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και το γκολ ήρθε γρήγορα με κρεμαστό σουτ του Μπίλυ μέσα στην περιοχή. Μετά το γκολ ο Αστέρας ανέβασε κατακόρυφα απόδοση και μας πίεσε αρκετά. Αποτέλεσμα ένα ωραίο γκολ, μετά από κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή μας και χαλαρό πλασεδάκι για το 1-1. Παρά την πίεση η Εκρηξάρα είχε την καλύτερη φάση όταν ο πεσμένος Κώστας κατάφερε και έπιασε το σουτ που κατέληξε στο οριζόντιο.

 

Στην επανάληψη το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα του Αστέρα σε μια διεκδίκηση μέσα στην περιοχή. Υπήρξε διακοπή περίπου 15 λεπτών. Από τηλεφωνική επικοινωνία αργότερα μάθαμε ότι δυστυχώς ο τραυματισμός είναι σοβαρός. Σαν ομάδα έχουμε νοιώσει στο πετσί μας πόσο δύσκολο είναι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Θέλουμε να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα στον συναθλητή μας.

 

Όταν το παιχνίδι συνεχίστηκε η Προο ανέβασε απόδοση και δεν άργησε να προηγηθεί. Βίντεο δεν υπάρχει, αλλά όποιος/α ρωτήσει για το τι και πως, θα δεχθεί την απάντηση "ο Διονύσης μπροστά από τον πάγκο μας, βλέπει το τέρμα λίγο έξω και ρίχνει ένα ψηλοκρεμαστό κ φαλτσαριστό και κρεμάει το τέρμα και γκοοοοοοοολ!!". 2-1 η Εκρηξάρα. Να το over! Σειρά παίρνει ο Σάββας, σε μια φάση που πιέζαμε βγαίνει κάθετη, τον κάλυπτε ξεχασμένος αμυντικός, τετ-α τετ, 3-1 και έκρηξη σε κάθε σου γκολάρα! Το σκορ αυτό όμως δεν έχει αρκετό σασπένς, οπότε στα τελευταία λεπτά αναλαμβάνει ο Χόλο, γκρεμίζει τον επιθετικό στην γωνία της περιοχής, πέναλτυ, το Τέρμα πέφτει την βρίσκει με τα πόδια αλλά αυτή δεν το σέβεται, γυρνάει και καταλήγει στα δίχτυα. Κρατάμε εύκολα ως το τέλος και τσιμπάμε ακόμα ένα τριποντάκι. Στα αρνητικά οι τρεις αναγκαστικές αλλαγες αφού αλληλοσκοτωνόμασταν στην άμυνα.

 

Κάπως έτσι η Προο φτάνει τους 31 βαθμούς και συνεχίζει να είναι μέσα στο κόλπο των play off. Κάτι που δεν έχουμε ζήσει ποτέ. Πέντε ματς μένουν ακόμα για την κανονική διάρκεια. Λέτε να δούμε και άλλα?

 

Επόμενο ματς με την ομάδα του Εθνικού Μετεώρων πάλι στην Τριανδρία την Κυριακή στις 17:30.

 

Πιο πριν έχει ping pong στις 13:00 στην ΔΕΘ,  μπάσκετ στις 15:30 στην ΜΕΝΤ και μετά βόλευ στις 20:00 στο κλουβί του Αγ. Θεράποντα. Τρέξε Προο, τρέξε!!!

 

¨Εκρηξη - Αριστοτέλης Σταυρού: 48-62

 

Λίγες ώρες μετά το πρωϊνό ποδοσφαιρικό υπερθέαμα, ο λαός ξαναβρέθηκε στα τιμημένα χώματα Τριανδρίας - Κρυονερίου για την αναμέτρηση με τον Αριστοτέλη Σταυρού. Η ομαδάρα δεν εμφάνισε σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού το καλό της πρόσωπο. Η ομάδα του Σταυρού ξεκίνησε βλέποντας το καλάθι σαν βαρέλι και είχε μεγάλα ποσοστά ευστοχίας έξω από την γραμμη του τριπόντου. Αντίστοιχα εμείς είχαμε μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα και το σκορ της 1ης περιόδου ήταν αρκετά χαμηλό με την Προο να σημειώνει μόλις 7 πόντους. Σκορ 7-15.

 

Στην 2η περίοδο δεν άλλαξε κάτι, η Προο συνέχισε με την ίδια αναλογία πόντων ανά λεπτό με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να αυξήσουν την διαφορά. Χαρακτηριστικό της κακής βραδιάς στην οποία βρέθηκε η Εκρηξάρα είναι οι μόλις 18 πόντοι για το πρώτο ημίχρονο. Δεν πιέσαμε ιδιαίτερα στην άμυνα τον Σταυρό και οι παίκτες του έβρισκαν λύσεις στις επιθέσεις. Η διαφορά βρισκόταν σταθερά πάνω από τους 10 πόντους. Σε κάποιο σημείο καταφέραμε μετά από λίγες καλές άμυνες να πλησιάσουμε στους 7-8 πόντους αλλά μερικά μεγάλα καλάθια από τον Αριστοτέλη μας έκοψαν την όρεξη και τα όνειρα για μία ακόμα ανατροπή.

 

Το τέλος του αγώνα ήρθε με 48-62 σε ένα παιχνίδι που τίποτα δεν βγήκε στην Προο. Η ομάδα του Σταυρού αξιοποίησε όλο το ρόστερ της, πήρε δίκαια την νίκη και κέρδισε το χειροκρότημα από όσους και όσες βρεθήκαμε στο 25ο δημοτικό.

 

Όπως και στο ποδόσφαιρό μένουν ακόμα 5 αγώνες στους οποίους θα κριθεί η συμμετοχή στα play off. Επόμενη ματσάρα με το Κολλέγιο DEI την Κυριακή το μεσημέρι στις 15:30 λίγα μέτρα μακριά από το Στέκι στο γήπεδο της ΜΕΝΤ. Όλοι και όλες εκεί να στηρίξουμε την ομαδάρα σε έναν σημαντικό αγώνα!

 

 

Αναβολή...

 

 

Και στους 2 αγώνες της Κυριακής κρεμάστηκε πανί αλληλεγγύης στους 21 διωκόμενους αγωνιστές κατοίκους της Χαλκιδικής. Το δικαστήριο που ήταν προγραμματισμένο για την επόμενη μέρα πήρε αναβολή για τις 9 Νοέμβρη. Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας όλων μας. Η εξόρυξη χρυσού δεν θα γίνει. Κάτω τα ξερά σας από τους αγωνιστές και από τον Κάκαβο!

 

 

NO GOLD!

NO MASTER!

 

 

  

Επόμενη Συνέλευση

Συνέλευση Προοδευτικής

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 Νοεμβρίου 2020 , 20:00

Στέκι Προοδευτικής

Σινιόσογλου 22 , Κάτω Τούμπα

Επόμενος Αγώνας Ποδοσφαίρου

Επόμενος Αγώνας Μπάσκετ

Βαθμολογία Ποδοσφαίρου 21/22

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 5ος ΟΜΙΛΟΣ
  Εντός  ΌλαΕκτός
  P
ΠΥΡΣΟΣ16
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ16
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ15
ΠΑΠΑΦΗΣ14
5 ΕΚΡΗΞΗ11
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ9
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ8
ΠΕΡΑ7
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ0
  P
ΠΥΡΣΟΣ37
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ31
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ27
ΠΑΠΑΦΗΣ24
5 ΕΚΡΗΞΗ18
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ16
ΠΕΡΑ13
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ13
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ1
  P
ΠΥΡΣΟΣ21
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ16
ΑΕΕ ΤΟΥΜΠΑΣ11
ΠΑΠΑΦΗΣ10
ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔ7
6 ΕΚΡΗΞΗ7
ΠΕΡΑ6
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙ5
ΑΕ ΜΑΡΤΙΟΥ1

Βαθμολογία Μπάσκετ 21/22

Β ΜΠΑΣΚΕΤ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
  Εντός  ΌλαΕκτός
  P
ΒΕΡΓΙΝΑ17
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ17
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.17
ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.15
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.14
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.14
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ13
8 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ12
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ12
10 ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.11
11 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 11
12 ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.10
13 ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.10
  P
ΒΕΡΓΙΝΑ33
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ31
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.30
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ30
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.28
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.27
ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.25
ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.23
9 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ22
10 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ22
11 ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.22
12 ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.22
13 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 21
  P
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ18
ΒΕΡΓΙΝΑ16
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Κ.14
ΠΑΝΟΡΑΜΑ Α.Σ.13
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ13
ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Α.Ε.13
ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α.Κ.Π.Κ.13
ΑΕΤΟΣ Μ.Α.Σ.12
ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ Α.Ο.11
10 ΜΑΡΑΘΩΝ Α.Μ.Σ.10
11 ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Μ.Ο. 10
12 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ10
13 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ10

Βαθμολογία Βόλλευ 21/22

Β' Τοπική - Όμιλος Ανατολής

Β
1 ΝΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
18
2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ

12
3 ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 12
4 ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 9
5 ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 6
6 ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
6
7 ΕΚΡΗΞΗ 0