|
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011 17:26 |
| Αν το newsletter δεν εμφανίζεται σωστά, πατήστε εδώ |
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
3η Αγωνιστική
Προοδευτική - Πήγασος: 0-0
Στο πρώτο της παιχνίδι σαν γηπεδούχος στον Αγ. Γεωργίο, η Προοδευτική δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη για φέτος. Η ομάδα μας είχε έλλειψη κεφιού στον αγωνιστικό χώρο και σε συνδυασμό με τον δυνατό αέρα, δεν είδαμε καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με κάτι γνώριμο, τραυματισμό δηλαδή και αλλαγή του Άκη με τον Ρωμανό. Η ομάδα προσπάθησε να πιέσει και να κρατήσει την μπάλα αλλά δεν ήρθαν οι πολυαναμενόμενες φάσεις για γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια κοντινή προβολή του Σάκη, μετά από προσπάθεια του Ρωμανού από δεξιά, μπλοκαρίστηκε και η φάση έληξε με επιθετικό φάουλ. Και πιο μετά, αναπόφευκτα, έληξε και το πρώτο μέρος.
Διαβάστε περισσότερα >>>
Ανταπόκριση από Demolitionarios >>>
Φωτογραφίες από το παιχνίδι >>>
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Πρεμιέρα Β ομάδας
Μέντεκας-Προοδευτική
Δευτέρα 17.10.2011
Ώρα:16.00
Γήπεδο: Πλαστικό Δημοτικό Καλαμαριάς
Διαβάστε περισσότερα >>>
|
 |
|
|
|
|
|
Oυτε εναν, ουτε δυο.Εννια
QPR manager Neil Warnock says
he could do the England job “no problem”
but he would change the side’s style of play.
“Taking 25 passes to get to the halfway line
is not exciting,” he said.
Θα ξεκινησουμε οπως δεν τελειωσαμε. Με τα αποτελεσματα του ομιλου μας. Ο Κεραυνος που παιζουμε αυριο, δεν καταφερε να κερδισει τον Μ.Αλεξανδρο παροτι ειχε προηγηθει και επαιζε με παικτες λιγοτερους(προσφορα του ρεφερι για να ισορροπησει το παιχνιδι). Οι δυο ομαδες που ανεβηκαν, συναντηθηκαν στην εδρα της δετευραθλητριας και φεραν ενα χορταστικο 4-4. Ο ομιλος Αντισφαιρισης Αγ.Δημητριος δεν καταφερε να παρει γκειμ απο το Κολεγιο, οπως δεν καταφερε να παρει βαθμο και η ΑΕΧ απο τα Χελιδονια. Η Μαρτιου οχι μονο βαθμο αλλα ουτε γκολ δεν εδωσε την χαρα στους οπαδους της, στον εκτος εδρα αγωνα με τον Αισχυλο. Τελος οι Φανερωμενοι και οι Περαιοι, πηραν τους ιδιους βαθμους με αυτους που πηρα οι νεοφωτιστοι αλλα χωρις να κουραστουν το ιδιο με τους αναφερωμενους.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>>
|
 |
|
|
|
|
|

Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε το newsletter, στείλτε email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
|
|
|